Grallaví

La música tradicional grallera i la tradició vitivinícola de la comarca.

El Grallaví neix el 2013 com un acte inclòs dins de la programació del 20è Dia del Graller. L’acte sorgeix a partir de la idea d’una colla de grallers, membres de la Coordinadora de Grallers de Vilafranca i que treballen en el sector del vi, amb l’objectiu d’ajuntar les seves dues passions: La música tradicional grallera amb la tradició vitivinícola de la comarca.

D’aquesta manera, amb col·laboració de diferents cellers i caves de la comarca, i la participació desinteressada dels grallers s’ha organitzat un tast on les sensacions que produeix el vi es fonen amb els sentiments que ens aporta la música. Un tast amb els 5 sentits i amb el rerefons de la nostra cultura més tradicional.

L’acte es realitzarà al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca el proper dissabte 12 d’abril de 2014 a partir de 2 quarts de 8 del vespre. El preu és de 10€, les places són limitades i cal inscripció prèvia que es pot fer des del següent formulari:

Esperem que aquest Tast maridatge al que vam batejar com Grallaví no es quedi sols en una anècdota i que es confirmi com una tradició lligada al Dia del Graller que organitza cada any la Coordinadora de Grallers de Vilafranca.

Agraïm la col·laboració de Celler Can Credo, Segura Viudas, Caves Mont Marçal, Bodegues Miguel Torres i Vallformosa pel maridatge de vins, Xerigots pel tast de formatges, a l’INCAVI per les copes, i als Grallers del Campanar per la seva música.