Grallers del Campanar

campanar

Fundats l’any 1992, els Grallers del Campanar de Vilafranca del Penedès, hem fet sonar la gralla arreu de Catalunya i també fora de les nostres fronteres, tot intentant que la gent conegui millor aquest instrument per així contribuir a dignificar-lo.

Una de les grans motivacions de la nostra formació és poder participar cada any a la Festa Major de Vilafranca del Penedès, on hem acompanyat la major part dels balls populars de la festa, participant també al Concert d’Inxa i al Ball de Gralles.

També participem en qualsevol esdeveniment relacionat amb el món de la gralla: concerts, cercaviles, balls, etc.

L’any 2001 es va editar el disc “Grallers de Vilafranca”, en que els Grallers del Campanar hi vàrem participar juntament amb les altres colles de la vila. A més, col·laborem activament en l’organització del ja tradicional “Dia del Graller”.

L’any 2004 vam decidir incorporar una gralla baixa a la formació, complement perfecte per acabar d’arrodonir una bona peça.

Contacte:
Carles: 619.21.35.84
C. Pere Alegret, 46
08720 Vilafranca del Penedès
grallerscampanar@hotmail.com

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Notícies recents