Grallers del Campanar

campanar

Fundats l’any 1992, els Grallers del Campanar de Vilafranca del Penedès, hem fet sonar la gralla arreu de Catalunya i també fora de les nostres fronteres, tot intentant que la gent conegui millor aquest instrument per així contribuir a dignificar-lo.

Una de les grans motivacions de la nostra formació és poder participar cada any a la Festa Major de Vilafranca del Penedès, on hem acompanyat la major part dels balls populars de la festa, participant també al Concert d’Inxa i al Ball de Gralles.

També participem en qualsevol esdeveniment relacionat amb el món de la gralla: concerts, cercaviles, balls, etc.

L’any 2001 es va editar el disc “Grallers de Vilafranca”, en que els Grallers del Campanar hi vàrem participar juntament amb les altres colles de la vila. A més, col·laborem activament en l’organització del ja tradicional “Dia del Graller”.

L’any 2004 vam decidir incorporar una gralla baixa a la formació, complement perfecte per acabar d’arrodonir una bona peça.

Contacte:
Carles: 619.21.35.84
C. Pere Alegret, 46
08720 Vilafranca del Penedès
grallerscampanar@hotmail.com

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#100) Object does not exist, cannot be loaded due to missing permission or reviewable feature, or does not support this operation. This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature or the 'Page Public Metadata Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages, https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#page-public-metadata-access for details.
Type: OAuthException
Code: 100
Please refer to our Error Message Reference.

Notícies recents