Els Inxanetes, grallers del Penedès

foto web coordi

Els Inxanetes, grallers del Penedès, format per Roger Ros, Sergi Solé, Anna Sàbat i Arnau Rafecas.

 

 

Els Inxanetes som un grup de gralles i timbal format el 2015 a Vilafranca del Penedès per en Roger Ros a la 1a veu, en Sergi Solé a la 2a, l’Anna Sàbat a la 3a o baixa i l’Arnau Rafecas al timbal. La nostra primera actuació és a Vilafranca del Penedès on per acompanyar a l’Àliga de Lavern, ens vam ajuntar el Roger, el Sergi i l’Arnau; com que l’actuació va anar molt bé i ens vam entendre perfectament, vam decidir donar continuïtat a aquella trobada fortuïta amb l’incorporació de l’Anna al grup, tancant així les tres veus que volíem per la nostra formació.

Des d’aleshores que acompanyem balls populars i tradicionals en diferents Festes Majors d’arreu de Catalunya a més de tocar en balls de gralles, concerts d’inxa, tocs de vermuts i una pila de festes dins el panorama festiu català.

Dins el nostre calendari musical hi tenim dues grans cites assenyalades: el Dia del Graller, el qual com a grup de la Coordinadora de Grallers de Vilafranca col·laborem en organitzar activament, i la Festa Major de Vilafranca, Sant Fèlix, on hi toquem des del 2017.

 

ROGER ROS: 633.19.99.04

FACEBOOK: /inxanetes

INSTAGRAM: @inxanetes

CORREU: inxanetes@gmail.com