Toc de Bacus

Als Toc de Bacus ens agrada molt el vi. Tots els integrants del grup treballem o estem molt vinculats amb el sector vitivinícola.

bacus

Aquesta vinculació va significar el punt de partida del grup, ja que a més del vi, vam descobrir que també compartíem l’afició per la gralla i la música tradicional. Des d’aleshores, i això era l’any 2009, vam decidir fer un maridatge entre la passió pel món del vi i la passió pel món de la gralla i les festes populars.

En una d’aquestes festes i acompanyats d’unes quantes copes de vi del Penedès i Priorat, un espectre se’ns va aparèixer tot repetint una sèrie de mots en grec que recordaven un antic anunci de iogurts. L’espectre, que es feia anomenar “Bacus”, s’autoproclamava Déu del Vi i de les Festes i va exigir acompanyar-nos en totes les nostres actuacions. De llavors ençà, li rendim homenatge i ens fem dir TOC DE BACUS.

Actualment el grup està format, per ordre d’edats, per en Cam Mestres (gralla baixa), en Jordi Vidal (Timbal), en Josep Maria Vernet (Primera veu) i en Joan Domènech (Segona veu).

Contacte:
tocdebacus@outlook.com
Joan Domènech: 626231551 | joandome@hotmail.com
Jordi Vidal: vidal_jordi@hotmail.com
Josep Maria Vernet: jmvernet81@gmail.com
Cam Mestres: cammestres@telefonica.net

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Notícies recents