Toc de Bacus

Als Toc de Bacus ens agrada molt el vi. Tots els integrants del grup treballem o estem molt vinculats amb el sector vitivinícola.

bacus

Aquesta vinculació va significar el punt de partida del grup, ja que a més del vi, vam descobrir que també compartíem l’afició per la gralla i la música tradicional. Des d’aleshores, i això era l’any 2009, vam decidir fer un maridatge entre la passió pel món del vi i la passió pel món de la gralla i les festes populars.

En una d’aquestes festes i acompanyats d’unes quantes copes de vi del Penedès i Priorat, un espectre se’ns va aparèixer tot repetint una sèrie de mots en grec que recordaven un antic anunci de iogurts. L’espectre, que es feia anomenar “Bacus”, s’autoproclamava Déu del Vi i de les Festes i va exigir acompanyar-nos en totes les nostres actuacions. De llavors ençà, li rendim homenatge i ens fem dir TOC DE BACUS.

Actualment el grup està format, per ordre d’edats, per en Cam Mestres (gralla baixa), en Jordi Vidal (Timbal), en Josep Maria Vernet (Primera veu) i en Joan Domènech (Segona veu).

Contacte:
tocdebacus@outlook.com
Joan Domènech: 626231551 | joandome@hotmail.com
Jordi Vidal: vidal_jordi@hotmail.com
Josep Maria Vernet: jmvernet81@gmail.com
Cam Mestres: cammestres@telefonica.net

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: API access disrupted. Go to the App Dashboard and complete Data Use Checkup.
Type: OAuthException
Code: 200
Please refer to our Error Message Reference.

Notícies recents