Els Vinardells

Els Vinardells, grallers del Penedès, neix l’any 2004. El grup el formen Jordi Mestres (gralla dolça), Maria Mestre (gralla dolça), Jordi Catasús (gralla baixa) i Xavier Vila (timbal).

Els vinardellsTots els membres del grup provenen d’altres formacions de grallers (Grallers Malvasia i Batzums) i han rebut formació per part de reconeguts mestres de l’instrument a l’Escola de Música Tradicional del Penedès, a l’Aula de Sons de Reus, a l’Escola Superior de Música de Catalunya i a l’Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat.

Van obtenir el primer premi en l’apartat de gralla dolça en el “VI Concurs de Gralla i Timbal – Tu tries, Vila de Palamós” celebrat el 2005 i també el segon premi i l’accèssit a la millor interpretació al “VI Concurs Popular Ciutat de Lleida” el 2006. Han participat al 14è i 15è Concert de Sta. Llúcia de Reus. També han enregistrat temes pel disc dels 15 anys del Concert de Sta. Llúcia i per la Fonoteca de la Generalitat. Alguns membres del grup també es dediquen a la docència de l’instrument.

L’objectiu del grup és interpretar de manera acurada tan el repertori més tradicional d’aquesta formació (tres gralles dolces i un timbal), com el de nova creació, participant en cercaviles acompanyant gegants i nans, balls de bastons, castells i altres danses i elements festius. També realitzant concerts vermut i balls de gralles, amb un repertori variat que va des dels tocs més tradicionals fins a arranjaments d’estils musicals més actuals i diversos.

Contacte:
elsvinardells@gmail.com
Jordi Mestres 647 911 498
Maria Mestre 657 689 615
Jordi Catasús 669 790 365
Xavier Vila 651 522 901
elsvinardells.cat

Més informació:
Els Vinardells – presentació
Els Vinardells – propostes musicals

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: API access disrupted. Go to the App Dashboard and complete Data Use Checkup.
Type: OAuthException
Code: 200
Please refer to our Error Message Reference.

Notícies recents