Els Vinardells

Els Vinardells, grallers del Penedès, neix l’any 2004. El grup el formen Jordi Mestres (gralla dolça), Maria Mestre (gralla dolça), Jordi Catasús (gralla baixa) i Xavier Vila (timbal).

Els vinardellsTots els membres del grup provenen d’altres formacions de grallers (Grallers Malvasia i Batzums) i han rebut formació per part de reconeguts mestres de l’instrument a l’Escola de Música Tradicional del Penedès, a l’Aula de Sons de Reus, a l’Escola Superior de Música de Catalunya i a l’Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat.

Van obtenir el primer premi en l’apartat de gralla dolça en el “VI Concurs de Gralla i Timbal – Tu tries, Vila de Palamós” celebrat el 2005 i també el segon premi i l’accèssit a la millor interpretació al “VI Concurs Popular Ciutat de Lleida” el 2006. Han participat al 14è i 15è Concert de Sta. Llúcia de Reus. També han enregistrat temes pel disc dels 15 anys del Concert de Sta. Llúcia i per la Fonoteca de la Generalitat. Alguns membres del grup també es dediquen a la docència de l’instrument.

L’objectiu del grup és interpretar de manera acurada tan el repertori més tradicional d’aquesta formació (tres gralles dolces i un timbal), com el de nova creació, participant en cercaviles acompanyant gegants i nans, balls de bastons, castells i altres danses i elements festius. També realitzant concerts vermut i balls de gralles, amb un repertori variat que va des dels tocs més tradicionals fins a arranjaments d’estils musicals més actuals i diversos.

Contacte:
elsvinardells@gmail.com
Jordi Mestres 647 911 498
Maria Mestre 657 689 615
Jordi Catasús 669 790 365
Xavier Vila 651 522 901
elsvinardells.cat

Més informació:
Els Vinardells – presentació
Els Vinardells – propostes musicals

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Notícies recents