Maridatge Grallaví

Posted on 11 Abril 2013 in Dia del Graller, Els Vinardells

El proper dia 20 d’abril, dins de les jornades del XXè Dia del Graller, la Coordinadora de Grallers de Vilafranca organitza el Grallaví, un tast maridatge entre diferents vins i caves del Penedès i la música de gralla. Amb aquesta iniciativa, la Coordinadora vol acostar la tradició vitivinícola i la tradició grallera de la comarca en un acte únic, plè de sensacions i tradicions lligades a la nostra terra i a la nostra cultura.

Els vins del Penedès i la música de gralla

Vinardellus2sepia petita

Durant el maridatge es podran degustar vins de bodegues tan representatives com Mas Candí, Viladellops, Vilarnau, Albet i Noya, Segura Viudas i Gramona.

La música anirà de la mà de la colla penedesenca “Els Vinardells, grallers del Penedès”, que interpretaran les peces escollides per a cada vi.

Vernetp
L’acte tindrà lloc al claustre de Sant Francesc a les 19:45 hores i estarà conduït per l’enòleg i graller Josep Maria Vernet.

La inscripció, que té un preu de 10€, la podeu fer a la web de la Coordinadora a través d’aquest formulari. Us hi esperem!

 

SORTEIG D’INVITACIONS

Vols participar al sorteig de dues invitacions pel Grallaví?

Pots fer-ho des de les xarxes socials Twitter i Facebook, o bé pèr telèfon. Tens temps fins el dijous dia 18 d’abril a les 18 hores, just abans de començar el 3r especial del Dia del Graller.

  • Des de Twiiter: Fés RT d’aquest tuit
  • Des de Facebook: Comparteix aquest missatge al teu mur
  • Per telèfon: Truca al programa Al Teu Aire de Ràdio Vilafranca fent menció al Dia del Graller. 93 817 26 26