Nou disc dels Vinardells

Posted on 21 Agost 2013 in Els Vinardells, Festa Major, Grups Coord. Vilafranca

  1. Ball de Cotonines - Ball del nus 

Amb el nom “Els Vinardells fan Festa Major!”, aquest doble CD recull totes les músiques de la Festa Major de Vilafranca, des del drac fins al Cant dels Segadors, que normalment interpreta la banda, amb una harmonització pròpia per a grup de grallers i timbaler.

Amb aquest treball Els Vinardells, grallers del Penedès, volen fer la seva aportació personal a la Festa Major de Vilafranca: la foto musical de la festa tal i com sona a la actualitat, el paisatge sonor de les danses tal i com es ballen actualment, interpretant les diferents tonades amb l’estructura musical requerida per cada un dels balls.

Per a l’elaboració d’aquest treball han comptat amb la col·laboració dels grups Els Filibusters, per a l’enregistrament de les melodies interpretades amb mitja cobla; Folkatr3s, per a les peces del ball de malcasats; i els timbalers dels diables, per a la gravació dels tocs de diables. L’enregistrament ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar a l’agenda els detalls de la presentació del disc.